Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dupla fenekű államkassza

2009.04.12

Többrekeszes, dupla fenekű az államkassza

Nincs, ami pedig van…

Aki nem képes ebben az országban „megtollasodni” az nem is érdemli meg, hogy éljen, mert az az ember túlontúl lágyszívű és érzékeny lelkületű, és az ilyenekre Európának ezen a táján, nincs szükség.

A sokmilliárdnyi adót elcsalták valakik. Bizonyára a minimálbéres, a gyermeküket nevelő anyukák, no meg a nyugdíjasok rétege, akik nem átallnak életükért, családjukért, életbennmaradásukért, különmunkákat vállalni, esetenként akár a szürke, vagy fekete gazdaságban is. Még most is élnek. Micsoda REBELLIÓ! Micsoda rezisztencia, a jól kitervelt, népet gyilkolni kívánó tervek ellenében! Ez tarthatatlan! Ezen változtatnunk kell! – mondhatta az azóta önfeloszlatását elvégző Reformszövetség milliárdosai.

Tessék nézni, az államkassza üres! Itt van, ni! – mutatja az „iszonyat kormányunk”.

És a nép, az Isten adta nép meg CSAK kérdez:

Kérem szépen melyik haver üzleti érdeke a digitális táblák szállítása? Hiszen ami nincs, az nincs, de manapság már ez se igaz, mert mégis van, és nem értjük, hogyan lehet üres az, amibe ezekre a faramuci üzletekre van a meglévő alapokon túl még plusz 4 milliárd, amivel a minap meg tetszett növelni a beszerzési keretet?

És a roma fiatalokat sem lehet már felzárkóztatni, a putrik is maradnak, vályoggal, patkányostul, a fertőzésveszélyestül, úgy, ahogy vannak?

A fogyatékkal élők foglalkoztatására begyűjtött pénzeket is zárolni tetszettek – pedig nekünk nem tetszik! -, akiknek pedig életük egyetlen értelme, hogy dolgozhatnak, és nem kell egy életen keresztül otthon a négy fal között vegetálniuk! Persze ők, azok, akik nem tudnak kiglancolt hátsó felükbe billenteni, vagy elgáncsolni az „iszonyat kormány” kemény talpú bakancsát.

Tessék mondani, ezeket a pénzeket mire, és miért zárolták?

Kellett a miniszterelnöki hivatal protokolljára, a „nép nélküli” nemzeti ünnepekre, a média kampányokra, meg a nemzetbiztonság valamilyen beruházására? Mert hogy ezekre el tetszettek különíteni 1,6 milliárd forintocskát!

Ha ezt az 1, 6 milliárdot négy egyenlő részre bontjuk, akkor elég lenne 80 kicsi otthon felépítésére, 5714 építőmunkás minimálbérére, 31746 családi pótlékra és 5000 idős ember 13. havi nyugdíjára. És ez CSAK ez a flancra, meg glancra elkülönített, önök szerint át nem csoportosítható összeg. De még nem számoltuk át forgalmi értéken a karabélyok korszerűsítésére szánt 7 milliárdot, a csapatok elhelyezésére nyújtott 2 milliárdot, valamint a honvédelmi minisztérium BÉRSZÁMFEJTŐ számítógéprendszerére nyújtott 3 milliárdot, ami utóbbi fenti számításaink duplájára lennének elegendők.

Hogyan mondhatják, hogy üres a kassza?

Nyissuk már föl a többi rekeszt, és kéretik felemelni a kassza dupla fenekű alját!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.