Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÁJNI FOG?

2009.04.03

Fájni fog és sokaktól követel majd áldozatvállalást és lemondást „iszonyatkormányunk” bérence programja – ismertette maga az érintett hétfő délelőtti sajtónyilatkozatában.

Minden családot és minden magyar embert érinteni fog, de szerinte lesz értelme végigcsinálni. A „csatlós” szerint azonnali és fájdalmas lépésekre van szükség, mert minden héten százmilliárdokban mérhető kár éri az országot a késlekedéssel. Éppen ezért őszintén, mint felnőtt a felnőttel kell beszélni – mondta a kormányfőjelölt.

”Iszonyatunk hűbérese” azt is elárulta: nem az ördögtől való az előre hozott választás sem.
(MNO)

Igen, valóban igaz, hogy minden héten százmilliárdokban mérhető kár éri az országot, mert késlekedünk a valóban hatékony, és igazából a helyes megoldások bevezetésével. Az már maga egy óriási károkozás, ha egy uralomra került párt, amikor nem képes kiállni az általa is ismert helyes út mellett, akkor nem áll félre, és nem ad helyet a „bátraknak”, akik szembe mernek nézni a háttérből irányító multimilliárdos érdekcsoporttal. Ugyanekkora baj, ha ugyanez a csoport úgy tekint egy nemzetre, hogy csak a pénzügyi bevételi- és kiadási oldalait látja, holott civilizációnkat emberek építették, emberekért. Az emberi életek pedig semmiképp nem mérhetők pénzben. Ha csak egy példát nézünk, a munkanélküliséget, akkor azonnal látható, hogy ezek még abban az esetben is elképesztő károkat képesek okozni, ha van segély. (Márpedig most erre készülnek.)

Ilyen hatások:

-         társadalmi-

-         családi szinten a fölöslegesség érzése

-         egészségkárosodás

-         önfeladás

-         alkoholizmus

-         létfenntartó bűnözés

-         a családi egység felbomlása

-         öngyilkosság

-         tetézve minden pont a járulékos hatásokkal, és hacsak nem éppen az a cél, hogy elhitessük a „halálraítélttel”, hogy mindez, ha nem is érte, de azokért történt, akik a túlélő embertípushoz tartoznak.

Beszélhet őszintén, mint felnőtt a felnőttel, hacsak a felnőtt beszéd nem akar hazugságbeszéd lenni! Ugyanis nem kell bemutatni nekünk, hogy mi ez, és mi,  a megvezetés. Nekünk ne mondja senki, hogy nincs pénz, és mindenkinek fájni kell. Ha van 4 milliárd forint digitális táblákra, miközben beázik a tető, vagy beomlott a tornaterem fala, és a gyerekek szeme kopog ebédig az éhségtől, mert otthon nem volt pénz reggelire, akkor csak az az egyetlen bajom, hogy a hazudós fülét nem adhatom a saját kezébe.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.