Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"A harcok véget értek" - novellapályázat

2011.05.04

2011. május 4.

 

Nagy meglepetés ért tegnap este! Olyan, amire merész álmaimban se mertem gondolni.

Az LGF.hu  honlapján közzétették azoknak a szerzőknek a nevét és novellájuk címét, akik a „A harcok véget értek” című pályázaton nyertek, illetve, akik a közönségdíjért versenyezhetnek, ahol is kilenc férfi között egyedül képviselem a női nemet.

  Fantasztikus érzés.

 

http://lfg.hu/43319/esemenyek/a-harcok-veget-ertek-novellapalyazat-eredmenyhirdetes/

 

Amikor február végén Rhewa (Kovács Andrea! – Köszi!) felrakta az avana.hu oldalára az LGF.hu   novellapályázat felhívását, elmentettem az oldalt a kedvencek közé, mert a „Levél a jövőből” írásaim éppen ilyen kataklizma utáni helyzetről szóltak.

A levél, csak levél. Szereplők és konkrét történet nélkül.  A felhívás hatására, akkor még csak fejben, de azonnal kezdtek alakot ölteni a szereplők, meg a helyszín.

A szereplőim hangos és határozott követeléseinek, Enikő, Tamás és Varga Bea - Köszönöm Nektek! - segítségével végül megszületett a novella, amit beküldtem a pályázatra.

 

Díjat ugyan nem nyertem – hogyan is rúghattam volna labdába olyan kiváló író mellett, mint pl. Szabó SándorSándor gratulálok! A második és harmadik helyezettnek is! – de mégiscsak ott vagyok a közönség kegyeiért versenyző 10 író között. 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.