Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Álmunkban találkozzunk!

2008.06.15

Azzal ébredek, azzal alszom el....

június 15. vasárnap

Minduntalan felvetődik bennem – és manapság egyre gyakrabban -, miért is döntöttem annakidején úgy, hogy pont MOST akarok testet ölteni e bolygón?

Miért pont ezekkel a lelkekkel akartam én kollektív álmot álmodni? Vagy vannak itt olyan lelkek is, akik csak úgy hívatlanul beszöktek? Akik úgymond dacolva az angyalokkal „csavarognak”? Akiknek nem készült élettervük és csak vagdalkoznak, meg gonoszságot terjesztenek, mi meg csak nézzük értetlenül: „Erre nem emlékszem, hogy tanultuk volna az Őrangyalommal, amikor felkészültünk!”

Ha igaz, hogy nem véletlenül születtünk éppen ide, éppen azok közé, akikkel egy levegőt szívunk e Földön, akkor tudatos volt és megintcsak nem értem önmagam!

Olyan mértékben taszít néhány közéleti személy, hogy az már kiveri a  képzeletbeli műszer számlapját.

  szégyenlem!

Én ettől, egy szebb világot álmodva alszom el minden este, és tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Tudom, hogy sokmillió embertársam álmodja ugyanazt vagy hozzá nagyon hasonlót. Ezért aztán azt mondom, valahogy össze kellene kapcsolódnunk álmunkban. Valahogy vissza kellene szerezni az egységélményt, amit elveszítettünk egykoron, de amely tudatná minannyiónkkal, hogy EGYÜTT ERŐSEK VAGYUNK.

Mi lenne, ha esténként e naptól kezdve mindig azt kérnénk: kapcsolódjanak össze álmaink!

Gondoljunk arra, hogy hitünk a jobb életben, a szebb világ lehetőségében töretlen!

Gondoljunk arra, hogy a Föld egészségének, a természet egyensúlyának megőrzése, GYEMEKEINK JÖVŐJE is egyben!

Gondoljunk arra, hogy vágyaink, álmaink, hitünk, akaratunk, szeretetünk, jövőért való aggódásunk olyan erős nanoláncot fon a bolygó köré, amely mindazokat az erőket, csavargó lelkeket gúzsba köti és letaszítja uralmi posztjáról, akik ellene cselekszenek a SZERETETNEK!

Gondoljunk arra, hogy tehetetlenné teszi e lánc azokat, akik nem a lelki, szellemi felemelkedésért, az egészségért, a tiszta környezetért, a boldog emberekért, GYERMEKEINK JÖVŐJÉÉRT, hanem saját gazdagodásukért tevékenykednek!

Gondoljunk arra, hogy a mi összekapcsolódott vágyaink, és hitünk legyőzi azokat, akik nem a tudásért, a megértésért dolgoznak, akik nem azt kívánják, hogy a Föld minden lakója emberségesen éljen!

Mi lenne, ha megpróbálnánk?

Mert minden, amit látunk és hallunk, az hozzánk tartozik, hiába mondjuk, hogy nincs hozzá közünk. Ugyanis részei vagyunk az Űrnek, a Földnek, Európának, Magyarországnak. Részei vagyunk annak a településnek, ahol élünk, a házunknak, melyben lakunk. Részei vagyunk családunknak, minden barátunknak, és embertársainknak még akkor is, ha nem ismerjük őket.

Senki nem idegen, mindenki egy helyről indult, ahová majd visszatér.

Ne hidd el, ha bárki mondja, hogy ha becsületes, ha tiszta szívű vagy, hogy az életképtelenség!

Ne hidd el senkinek, hogy nem kell alázattal közelíteni a dolgokhoz az életben!

Ne félj olyan gyermeket nevelni, aki hisz a szeretet erejében! Ne félj, ha őszinte és elfogadó, de tudasd vele, hogy vannak itt gazemberek, akiket gúzsba kell kötni, azoknak, akik tisztelettel gondolnak szeretett bolygónkra és annak minden élőlényére.

Mondd el neki, hogy igyekezzen olyan emberré válni, aki a védőhálót javítja, építi és őrzi.

Szerintem itt az ideje, hogy megszőjük ezt az ezüstszínű nano védőhálót. Este találkozunk.

És utána minden  nap.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.