Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor a döbbenet némít

2009.01.23

Január 23. péntek

 

Vannak napok, amikor megbénul a száj, amikor az ember csak nézi a képernyőt, a billentyűzetet, csak nézi a tollát, és mozdulni sem tud. Vannak ilyen napok, amikor a lélek némán sikolt.

Nézem és hallgatom, olvasom és nem értem, hogyan merték, és miként hagyhattuk… mit tettek velünk?

Ha azt mondjuk kórusban: Nem adjuk a tudás lehetőségét! Ők ellopják a hátsó kiskapun.

Ha azt kiáltjuk kórusban, hogy az egészség nem eladó, akkor ők néhány helyre gyilkos galóca spóráját hintik szét.

Ha figyelmeztetőn felszólalunk, hogy: Vigyázat, nem eladó a földünk és a vizünk! Akkor ők alattomosan titkos megállapodást kötnek, úgy csempészik be a zálogot.

Nem eladó a közlekedés? Akkor csak egy részét adják el, ami jövedelmező.

Vigyázz Magyar! Az ordas, alattomban az ablakod alatt lopakodik!

Sokan szóltak már előttem, hogy „beteg a magyarnak világa, szenved, sorvadozik”. Minden növény és virág elhervad, ha vizet nem adnak neki, ha ahol él azt a vidéket az éltető nedűt hordó felhők elkerülik.

Kipróbálhatod, hogy minden élőlény belepusztul, ha testét tartósan féreg járja, vagy kelések lepik.

Ha Isten helyét elfoglalja a pénz, a gazdasági érdek, a profit, meg az önzés, ha szakrális múltunk meghamisítják. Ha a férgek és a kelések embernek álcázzák magukat, akkor ott a nép bűntudattal él, szemlesütve jár, és elhiszi, hogy bűneiért Isten bünteti, mert vezetői gonosztevők.

Kiebrudalták tudatunkból őseink hitvilágát, a magyarság eredendő filozófiáját, hogy a világban szabad utat kaphasson a kényúr! Erre volt jó az elmúlt hatvan év.

Elfeledni küldetésünk, elhinni, hogy a gondolat semmi, hogy nincs ereje a szellemnek, óriási hiba volna!

És mégis… Vannak napok, amikor az ember torka elszorul, és arcáról lehull a mosoly, mert úgy érzi ereje elfogyott, hogy több már itt a rosszindulat, mint a jó, és vágyja a halál megváltását.

A Szent Koronát, melyet az Istenek áldással a magyarsághoz küldtek, melynek titkos varázshatalma népeket válthat meg, lefokozni igyekeznek a zsivány idegennel paktálók. Nem kell rá már esküdni fiainknak, kiknek feladata a magyarság védelme. Nem kell, mert nem a magyarság védelmére fogadták fel őket, hanem ha majd kell, akkor forduljanak ellenünk, hogy vihesse a milliárdos, amit csak vinni szeretne.

Mikor jön már el a nap, amikor együtt leszünk mindannyian, mikor jön el a nap, amikor üdvözölhetjük, hogy megint teljesítjük Isteneink küldetését, mikor jövünk rá, hogy mi is Isteneink egy darabja vagyunk!

Ha majd együtt leszünk, együtt lélegzünk, együtt mozdulunk, és együtt akarjuk az igazat, az Istenit, népnek a jót, akkor jön el a nap! Akkor, a Szent Korona minden darabja egyesül, és akkor jön el a mi valódi fejedelmünk is!

Hát igyekezzünk minél gyorsabban egymás felé, hogy eljöjjön végre a nap!

Lehetőleg már holnap!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ildikob@freemail.hu

(Ildikó, 2009.01.24 15:28)

Elolvastam a hírt és igen... ez már életre-halálra megy. :-(
Régen is választhatta a civil sz. hogy fizet áfát, de akkor vissza is igényelhetett abból a kifizetéseiből, ami a tevékenységi körébe szorosan bele tartozott. Ám a bürokrácia egy komoly útvesztő és nagyon lassú, ezért inkább választották sokan, hogy nem fizetnek és nem is igényelnek vissza.
A legtöbb civil sz. (ami nem baráti- vagy hobby kör) állami feladatokat vállal át, nem is elenyésző értékű munkát végezve. Fizetés nélkül, önkéntesen dolgoznak, a szabadidejük terhére.
Az uniós pénzekhez nem jutnak hozzá, mert 1.kötelező önrészt kérnek (egy szponzorálatlan szervezetnél ilyen feltételt ritkán tudnak teljesíteni) 2. olyan adminisztratív szigor van, amit a civilek, szabadidejük terhére már képtelenek ellátni.
Viszont a pályázatok kiírásában, elbírálásában és ellenőrzésében rész vevő bizottságok a pénzükhöz akkor is hozzájutnak, ha egy árva pályázat se fut be, vagy ha egyet se lehet támogatásra méltónak ítélni, mert nem tud megfelelni a feltételeknek.
Ennyit az uniós támogatásokról.
Azokat már a befutáskor lefölözik. És nem a civilek.
:-(

anarchista

(anarchista, 2009.01.24 10:48)

Úgy tűnik, a gazdasági válság "kivégezheti", "kivéreztetheti" a civil szervezeteket. És ez a gyerekeket is érinti! Nagyobb baj, nem csak lopnak, de ez már életre-halálra megy. http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-252781