Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fohász az igazlátásért

2010.03.26

2010. március 26.

 

Azt olvastam, hogy megfelelően hangolt állapotban (a természet csöndjébe mélyedve, pihenni egy öreg fa tövében) az emberi agy képes arra, hogy a világegyetem minden aspektusával kommunikáljon, és hogy tevékenysége ne csak az idegi folyamatokra korlátozódjon, hanem széles sávon az egész világgal kapcsolatot teremtsen.

 

Rég nem íratott velem a világegyetem Istenpárosa semmit, mintha csak valamiféle kiszáradt toll lennék, vagy kitörött hegyű grafit, mintha többé nem is létezne faragó, amivel kihegyezhető ez a ceruza.

 

Az élet hamis dimenziói mostanában előtérbe kerültek. Ezt látva… meg azt nem látva, hogy az eddig nekem diktált gondolatok bárkire is jól hatottak volna, egyre csak emelkedett a gát a lassan csordogáló elmélkedések elé.

Pedig látva most a hatalom utáni tébolyult vágyakat… egymás mocskolását… az arra egyre gyakrabban tett kísérleteket… a másságok bűnként való kiállítását, egyre inkább az ötlik fel bennem, hogy egy óriási szellemi sivataggá vált világunk. Pedig a másság soha nem a fenyegetést, hanem az emberiség sokszínűségét jelentette, és ez, ma sincs másként.

Rettegve gondolok arra, hogy napjainkban csak a nemi identitásban, vagy kultúrában való másságot támadják egyes csoportok, de mi lesz, ha holnap kivetik a társadalomból a fogyatékkal élőket, és az autistákat is, mert úgy találják, hogy ők csak terhet jelentenek, hogy zavaró körülményei ők a „normálisak” társadalmának?

 

De jó is volna, ha most mindenki leülne egy kicsit egy öreg fa alá! Ha kizárna minden manipulációra alkalmas eszközt, és a természet előtt meghajolva kérné a Magyar Duálisten-páros józan üzenetét! Jó volna, ha mindenki elhallgatna legalább egy órára és csak a madarak, és a szél dalát hallgatva kérné az életerő-, az igazság-, és a reményesőt! A reményét annak, hogy minden erőszak, és kizárás nélkül végre helyére kerüljenek az ember szellemi-fizikai értékei. A reményét annak, hogy mostantól minden ember észre fogja venni az összefogás, a közösség végtelen erejét.

Olyan nagyon jó volna, ha végre ráébrednének az emberlelkek, hogy sok lélek nélküli lény vezette eddigi életük, és kérné Istenanyánk és Istenatyánk segítségét az igaz lelkek felismerésére!

Ha azt kérné most mindenki, ott a magányos csöndes pihenésben, hogy lássák meg kik azok, akik hazugok, talán meglátnánk őket! Jó volna most már, ha mindenki tisztán látná, kik azok, akik  mindazon vívmányokat, melyeket az évszázadok folyamán közösen találtunk ki, hoztunk létre éppen azért, hogy AZ ALKOTÁS, A TEREMTÉS könnyebb legyen,  mind-mind a teremtés és az alkotás akadályává torzították.

 

Szerelmetes Istenpáros! Adjátok meg, hogy felül emelkedjünk a manipulátorok hazugságain! Láttassátok, hogy az alkotásra, annak kényelmesebbé tételére létrehozott emberi vívmányokat egyes rétegek önös érdekeik szolgálatába állították, miközben rabszolgává alázták az emberiség zömét!

Milyen jó is volna meglátni azt, hogy ma kik mondanak igazat! Ha mindenki megértené világunk lényegét, hogy egymás testvérei vagyunk, hogy életünk igazából ISTENI KÜLDETÉS, és másokkal, és minden létezővel szétválaszthatatlanok vagyunk!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.