Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÓDÍTÓ LEVESRECEPT

2009.04.27

HÓDÍTÓ LEVESRECEPT

Végy egy adós országot, intézd el a kollaboráns bankárokkal és politikai vezetőkkel, hogy hitessék el az emberekkel, csak és kizárólag külföldi valutában vegyenek fel kölcsönt.  Majd csatlósaidat vedd rá, hogy értékeljék le a hazai valutájukat.

Az így előkészített anyagokat puhítsd meg egy jó adag pénzkivonással. Amikor kellő mértékben nyúlóssá váltak, hintsd meg a médiát a válság hírével, majd itasd meg az adós országgal, hogy kölcsönt kell felvenniük, de csak azzal a feltétellel, ha az emberektől még többet vonnak el. (Nem baj, ha kissé hamis a gulyás, nem kell mindenki beleegyezése.) Amikor a lakosoknak már nem lesz pénzük, hogy a hazai vállalkozóktól vásároljanak, nyújtsd-hajtogasd át az egészet jó alaposan, hogy a helyüket felválthassa a külföldi vállalkozók tucatja. (Meglátod még örülni is fognak a külföldi befektetőknek.)  És azt mind tudjuk, hogy a magyar kitartó, a magyar dolgozó hangyaszorgalommal dolgozik, mert nagyon élni akar, így munka nélkül öledbe hullhat a készétel, és a hipnózissal butító média segítségével észre se veszik, hogy az országuk már a tiéd.

://” A következő évi (1996) 167,5 milliárd forintos privatizációs bevételt elnyelte az adóságon képződött 170,3 milliárd forintos ÁRFOLYAMVESZTESÉG – az MNB döntései következtében.  Eladtuk értékeinket a semmiért.” (Magyar Nemzetstratégia, 346.o.)//:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.