Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HungaroCon élményeim: Beszúrás

2008.07.30

Július 30. szerda

Csalfa az emberi elme. Máris felfedeztem: rosszul emlékszem. Olyanok, mint, hogy P. Laci nem le, hanem fel hozott minket a hegyre, hiszen éppen a kollégiumhoz vezető, sokat emlegetett lépcsőkön vonszoltam magam felfelé, amikor Bea telefonált: megérkeztek. Láttam őket, amint mennek a kollégium lépcsőjén és integetni akartam, de nem néztek hátra.
Ebből is látható, hogy aki a H. Conra érkezik, az előre tekint.

Azután: Volt egy levél csütörtök éjszaka, a postaládámban Csuka Gábor (DarkLord) írt: Mivel holnap estétől Salgótarjánban leszek, ezért ha gondolod és kapok átöltözési lehetőséget, akkor szombaton délelőtt 10-11 óra után pár óra erejéig "elrohamosztagoskodok" egyedül.” Hát persze, hogy azt írtam Gábornak, hogy szeretettel várjuk!

Ő egy Star Wars csapat tagja, akik vállalnak fellépést különféle sci-fi rendezvényeken, és én is megkerestem őket, de a H. Con szerény költségvetése sajnos nem engedte, hogy meghívjam őket.

Kép

És utána jött Gábortól ez a levél. Azt gondolom, nem kell ecsetelni, hogy kellemesen meglepődtem és hálás voltam/vagyok Gábornak, amiért támogatta rendezvényünket.

Nagyon sok erőt ad az embernek, ha azt érzi, hogy ennyi önzetlen, segítőkész ember él körülötte.

Szerintem ezzel, nem csak én vagyok így.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bajzafi@freemail.hu

(Bajzafi Feri, 2008.07.30 20:29)

Láttuk Gábort a főutcán, láttuk a járókelők arcát is... Aztán sikerült személyesen is beszélnem a "harcossal"! Mit mondjak, élmény volt! Köszi, Gábor!!