Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kitüntetett androidok

2009.07.11

Július 11. szombat

 

Szabadnak lenni = Szabadon gondolkodni, írni, olvasni, közösséget választani, közösséget támogatni, véleményt nyilvánítani, tiltakozni, helyeselni, valamint lakóhelyet, iskolát, orvost, kórházat, szakmát, munkahelyet, barátokat, házastársat választani.

A szabadság annyiban korlátozandó, ameddig másokat nem akadályozunk szabadságukban, amíg másokat nem bántunk.

A szabadság alapfeltétele a boldogságnak, az elégedett, becsületes életnek. Nélküle nincs élet - csak vegetálás és anómia -, a szó azon értelmében, amiért Isten az embert erre a világra küldte.

Ma hazánkban nincs szabadság! Egyre inkább NINCS!

Vagy mégis? Szabadon eldönthető, hogy rabszolga leszel, amely döntés meg se közelíti szakrális küldetésed, vagy feladod, megölöd magad, amivel viszont Isten azon utasítását sérted, mely kimondja: MENJ ÉS ÉLJ!

 

Pénteken, a Parlament Nándorfehérvári termében elismerő oklevéllel tüntette ki Magyarország libatenyésztők gyilkosa, adócsaló, illegitim „miniszterelnöke” a július 4.-i spontán tüntetőket ütlegelő, könnygázzal lefújó, az embereket erőszakkal a csoportból kirángató rendőrtiszteket. És azt mondta többek között:

„Célunk, hogy a törvénytisztelő állampolgároknak ne lehessen oka a félelemre, sem származásuk, sem bizonyos csoportok megfélemlítő magatartása miatt.”

 

Márpedig félünk. Mindannyian. Félünk, hogy a nemzetközi maffiához tartozók androidszerű rendőröket küldenek ránk, akik talán bűnösebbek, mint akik a börtönök rácsai mögött vannak. Félünk, hogy maradék szabadságunktól is megfosztanak minket azok, akik országunkat, hazánkat, otthonainkat tálcán kínálják a rabszolga-kereskedőknek. Félünk, mert 4.-én a köveket és üvegeket dobáló csoportból senkit nem hurcolt el az állítólag minket védő rendőrségünk!

Ahhoz, hogy ne féljünk sokminden kellene. Többek között SZÜKSÉG VOLNA:

-         tisztelhető törvényekre,

-         tisztelhető, valóban embereket és nem a globális pénzügyi és gazdasági elit érdekeit védő rendőrségre,

-         emberi méltóságát, és becsületét őrző állami, kormányzati vezetőkre

-         szabad véleménynyilvánításra

-         szabad tiltakozási lehetőségre

-         szabad választásra, ami a fenti felsorolásban található

Helyette mit látunk?

Pénteken gyorsan reagálva az eseményekre megalkották azt a határozatot, miszerint keményen büntethető azon személy, aki olyan civil szervezethez csatlakozik, amely működését betiltották.

De...! lehet neonáci felvonulást szervezni a fővárosban. A RENDŐRSÉG ENGEDÉLYÉVEL.

És miközben pénzt vonnak el az emberektől, lehet ÁFÁ-t is emelni, hogy többen haljanak éhen, ám a pornót és az agresszív játékokat terhelő 25 %-os kulturális adót volt szíves a kormány 1 %-ra csökkenteni.

És mindezt annak az árnyékában, hogy a kórházaktól elvonnak támogatásokat, de azon belül az abortuszra szánt támogatást 4 milliárd forintra emelték kettőről!

TÉNY, HOGY MAGYARORSZÁG VÉGKIÁRUSÍTÁSA, A MAGYARSÁG KIIRTÁSA VAN FOLYAMATBAN!

De csak üljünk tovább a babérjainkon. Ne tegyünk semmit. Nem kell harcolni a szabadságért! Nem kell küzdeni a boldogságért!

Szépen bele kell törődni. Le kell hajtani a fejünket, amikor a bakó a bárddal szeretne lesújtani. (Előtte a hosszú hajakat kéretik levágatni, mert elcsúszhat a bárd!)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Magyarország

(Rasy, 2009.07.11 07:43)

Nem kell félni !Benne van a SZentírásban 365-ször :ne féljetek!!