Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KIVÉREZTETÉS

2009.05.13

Május 13. szerda

Aki nem ismeri a szeretet föld mélyéig érő gyökerét, a kozmoszba szertenyúló hajtásait, az embertől, emberig érő hálózatát, aki nem tudja, mit jelent: ÉN VAGYOK, amikor a másik emberre tekint, az nem ismeri a szeretet megható érzetét, a valódiság alatt, édesen borzongató misztériumát sem.

Akit ez nem hat át csontjáig, akinek nem hull le húsa, és nem válik csontveleje eggyé az anyafölddel, az nem fogja föl azt a mámorító érzést, amit a hazaszeretet jelent. Nem is gyötri kín, ha hervadni látja mindazokat, kiknek keze munkája által létezik a HON. Arcizma se rándul, hogy lassan, de biztosan azokat sorvasztja, akik e hazát valójában alkotják, akiké öröktől fogva volt, és akiké mindörökké lesz.

Mert csak az érzi az éltető föld fájdalmát, akinek verejtéke is öntözte, csak az hallja a fák sikolyát, aki őket ültette, gondozta. Csak az érti a veszteség nagyságát, kinek gyökerét lazítja az elvetemült, elkorcsosult, idegen érdekeket kiszolgáló hazaáruló. Aki inkább vállalja, hogy bemocskolja kezét, mint merne kiállni, és az igazat az arcunkba mondani: „Rettegem az ölembe hullott vagyonom, amiért soha nem izzadtam, soha nem szenvedtem, de kell nekem, és félek, hogy elvesztem, ha nem veszejtem!”

Apró vágásokkal lehet gyilkolni. Lassan kivéreztetni. Gyötörve, fekélyeket kelteni a haza testén. Egy élet munkáját elvenni, szemrebbenés nélkül kiszakítani a gyökerét, és messzire dobni, a szerencséjére bízni, hogy ahová vetette, gyökeret tud-e ismét verni.

Elvenni az otthont, az egyik legnagyobb aljasság, embertelenség! Elvenni a biztonságot, az egyetlen helyet, ahová még menekülhetnek a családok, ahol megvédi őket a közösség, a szeretet a megtébolyult hatalommámorosok, a vagyonhalmozók, a luxusszomjasok őrületétől, az a forgatókönyv, amit már jó ideje írnak a gonosz által megfertőzött, lelküket eladó, embernek csak külsőre látszó lények.

Előbb csak a közösen gyűjtött aranytartalékunkat, majd a bankjainkat, biztosítóinkat, a felépített közös vagyonunkat lopták el. Utána elvették a gyárainkat, majd amikor már kizsigerelték a dolgozókat, oda dobták őket a bankároknak, akik most a biztonságot adó otthont veszik el E HAZA tulajdonosaitól.

Ha azt akarjuk, hogy gyermekeinknek itt legyen az otthona, ezen a helyen legyen a hazája, hogy becsületesen, emberi méltóságukat megőrizve élhessenek, egy tisztább környezetben, akkor ...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.