Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MINDEN IGAZ MAGYARHOZ

2009.04.14

A nagygyűlésen minden az előre kidolgozott forgatókönyv szerint zajlott.

A kirakatpolitika, a meghamisított adatok, a képmutatás, az „üvegzseb” mögötti további láthatatlan pénzek, és hatalommámor ismét meghozta a gyümölcsét.

A zárt ajtók mögött talán még „kéjgázt” is befúttak a szavazók feje fölé, ment is minden, mint a magyar ostor ,„karikacsapása”. Kilencven valahány százalékos „igen” szavazat arra az emberre, aki több száz család, és vállalkozó életét tette már tönkre alig 15 évnyi „közben” való ténykedése során.

És a nagygyűlés cinizmusa a tetőfokra hágott, amikor az alapvető élelmiszereket meghatározni képtelen, kaviáron és pezsgőn tengődő vezérkar felszólította a szavazógyűlés résztvevőit, hogy befejezésképp énekeljék el a „fel, fel, ti rabjai a földnek, fel, fel, te ÉHES PROLETÁR" … kezdetű, Internacionálét.

Felcsendült a dal, és a vezérkar boldog tátogásban követte az énekkart.

Hogy hová vagy merre menjen, a meg nem fizetett, hét bőrétől, és önmagába vetett hitétől már megfosztott, kirabolt, meggyötört éhes proletár, azt most nem mondták meg.

FEL!!!

Ez az útirány ... Anno a „nagyvezír” már mondta egyszer, hogy el lehet innen menni.

Amit nem mondott ki, az valahogy így hangozhatott tudatában: „Menjetek csak báránykáim! Menjetek el más országba, hagyjátok itt a földjeiteket, házaitokat, gyökereiteket! Mindig azé a föld, aki itt él. Ha elmentek, majd jönnek idegenek és megveszik. Kevesebb lesz az okos ellenálló, aki jól tudja, hogy hazudok, amikor könnyeket ejtek, és hozzá szavalom az egymás mögé rakott szavakat, amit valaki más írt meg nekem. Menjetek, és akkor kevesebbet kell gyilkolnom, hamarabb eladhatom mindazt, ami még megmaradt az országotokból. Parancsot teljesítek, a pénzguruk parancsát, ami úgy szól: a Magyarokat el kell pusztítani, országukat meg kell semmisíteni, mert a Magyarok, Isten küldöttei. Ha rádöbbennek, hogy együtt erősek, hogy olyan tehetséges, okos és becsületes nép, amelyet nem hord másikat a Föld, akkor bizony vége a kisstílű, ámde annál több hasznot hozó fű alatti rablásunknak, modern kori „hadjáratunknak”.

Ma 12 órától megmutathatjuk, hogy Isten küldöttei vagyunk, akiket, az Igazságot, a Szeretetet, a Jót védeni küldött a Teremtő erre a bolygóra.

Ma a Kossuth téren együtt leszünk mi Magyarok, a békés nép, akik végre rádöbbentünk, hogy Isten segít, de helyettünk nem tud cselekedni. Mi vagyunk Isten keze, akik által eljöhet erre a bolygóra egy új, egy jobb társadalom!

Minden igaz Magyarnak ott a helye!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

saasdfasdf

(www, 2009.04.14 10:57)

Ámen!