Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sci-fisek találkozója

2008.07.23

Július 23. szerda

Feltartóztathatatlanul telnek az órák… az előbb még reggel volt. Semmivel nem jutottam előbbre, a költségvetés még most is ugyanazokat az elkeserítő számokat mutatja, mint reggel. Közeleg a HungaroCon, méghozzá a XXVIII. Salgótarjánban ez lesz a 17. országos sci-fi találkozó. Tizenhetedszerre szerveztem … de már érzem az idő vasfogát. Már nem pörgök úgy, mint az elején, már zsémbelek, már fáradt vagyok. És ami a legfurcsább egyre jobban félek.

Szeretném, ha mindenki jól érezné magát, ha egy egész évre szóló élménnyel térhetnének haza, azok, akik megtisztelnek minket azzal, hogy ellátogatnak rendezvényünkre, az Avana Egyesület rendezvényére. Ha nem segítenének olyan sokan, én bizony rég „beadtam volna a kulcsot”, mert elmondani is sok mennyi a teendő, a feladat egy 3 napos rendezvénnyel. És nem tanultam bele, még most is van, hogy elfelejtek dolgokat.

A szállásról ma is idetelefonáltak, hogy: baj van, mert sok olyan szobát kértem, ahol csak ketten laknak és ezt többé nem lehet, most legeslegutoljára még lehet, de jövőre nem fogják engedni.

Elképzelem a tanárnőt, amint kikerekedik a szeme, amikor ő megy a férjével egy ilyen rendezvényre, és közlik velük: két csitrit még be kell tenni melléjük, mert ki kell telnie a szobának.

Én megértem az ő szempontjait is, de ez még nem jelenti azt, hogy ő is megértett engem.

De semmi gond! Most senki nem mondhatja, hogy kánikula van! Tessék csak elindulni és benézni hozzánk!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.