Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZÜLETÉSNAPODON

2016.03.06

Drága Fiam!

Hét éve írtam az alábbi levelet.

Azóta sok változást megéltünk. A változásokhoz ugyan egyetlen perc is sok, de a szeretetem, amit irántad érzek, ma is a végtelenig hatol.

Hét év telt el, és Te 35 éves lettél.A legjobban te tudod, hogy minden, de minden lett más körülöttünk, sok fájdalom ért bennünket, álmatlan éjszakák, könyörgéssel telt nappalok váltották egymást, és a világ arca teljesen átváltozott.

De a szeretet nem múlt. Maradt hasonlatos a végtelenhez, a végtelenhez, ami emberi ésszel felfoghatatlan.

Ma is arra kérlek hogy vigyázz magadra, légy erős, egészséges, bátor, szíved telve legyen szeretettel, szeresd a családod, kicsi asszonykád és fiacskád, és szeretet vegyen körül!

Nagyon sok boldogságot kívánok neked!

 

Drága Kisfiam Attila!

Mintha tegnap történt volna, pedig 28 év telt el, mióta Te, erre a világra megérkeztél. Megváltoztattál, anyává lettem, és érkezésed megváltoztatta az életet is e bolygón.

A nap szebben ragyogott, a levegő üdébb lett, a szél dalba kezdett. 

Pontosan 3/4 kettőkor szívtad először tele tüdődet a Föld-bolygó levegőjével, hogy azután felsírj, és folytasd ezt órákon át. Megértettelek. Nekem is fájt, hogy el kellett hagynunk egymást, hiszen kilenc teljes hónapot szoros kötődésben egymással, együtt töltöttünk, de akkor még nem volt szokás, hogy az újszülötteket az anya mellé tegyék. És Te, ez ellen, keményen lázadtál. Négy újszülött volt akkor a szülőszoba melletti megfigyelőben. Hárman aludtak, csak te sírtál. Nem láthattalak, de éreztem már akkor is minden sejtemmel - azóta is megérzek minden fájdalmat, amit átélsz, és minden bánatod -, hogy az én fiam sír. A nővér kinevetett. Csak addig nevetett, amíg meg nem bizonyosodott arról, hogy a méltatlan bánásmód ellen valóban Te lázadsz. 

Sajnos kevés a harcom, nem tudtam elérni, hogy egy egészséges Föld legyen az otthonod, bár mindent elkövettem, hogy amire szükséged volt az élethez, az meg legyen.

Kevés volt az erőm, hogy olyan ország legyen az otthonod, ahol ember lehet az ember, ahol biztonságban élhetsz, de mindent megtettem, hogy az otthonod biztonságos legyen, hogy ne félj, ha nehéz helyzeteket teremt az élet. Talán elég volt mindez ahhoz, hogy most már kiállj az igazságért, harcolj a szabadságért, hogy megalapozd saját családod jövőjét.

Kérlek, hogy ha elfogy majd az erőm, akkor te folytasd, és ne csak magadért!

1981. március 6.-án is szerettelek, pedig még csak egyetlen pillanatra engedtek téged látnom. Már akkor tudtam, hogy jó ember leszel. Nem csalódtam. Kedves, megértő és segítőkész lettél.

Szeretlek, és szeretni foglak, amíg Világ a Világ! Olyan végtelenül szeretlek, amilyen végtelen a Világegyetem!

 

Kép

 

Történjen bármi, Te emlékezz arra, hogy e Mindenségben biztosan létezik legalább egy lélek, amelyik téged örökké szeretni fog!

Kívánok Neked születésnapod alkalmából is hosszú, boldog életet, Szeretetben és Egészségben!

Szívem minden szeretetével ölellek!

Édesanyád

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Salgótarján

(Atis, 2009.03.09 18:11)

Te vagy a legjobb édesanya a világon.Ez a levél a világ leszebb ajándéka amit születésnapomra kaphattam.Örülök,hogy a te fiad vagyok.Nagyon szeretlek anyukám! Attila