Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VALAKI MONDJA MEG...

2009.05.21

Május 21. csütörtök

Valaki mondja meg, miért nem mondja ki senki az IGAZAT? Miért nem szólalnak meg a nagy nyilvánosság előtt a televíziós csatornák vezetői, a napilapok főszerkesztői?

Hiszen annyira nyilvánvaló! Hogy ettől már csak a kék ég és a zöld fű nyilvánvalóbb!

Miért tesz úgy mindenki, mintha elhinné, hogy szembe az egész világgal, az a jó a VÁLSÁGKEZELÉSRE, a GAZDASÁGÉLÉNKÍTÉSRE, ha kifosztjuk a népet, ha elvesszük az utolsó fillérjét is, ha visszafogjuk a fogyasztást, ha a vállalkozókat lehetetlenné tesszük, és az adókat az egekig emeljük?

Miért faggatják a riporterek ezeket a rablókat, mint a filmsztárokat? Miért nem kérdezi meg egyik sem, hogy:

-         Tessék már azt megmondani kinek a megbízásából „teccenek” hazudni?

HISZEN, HAZUGSÁG! MINDEN HAZUGSÁG!

Mintha mindenki elhinné, hogy Magyarország lakosságának nem a teljes tönkretétele folyna! Mintha senki nem látná, hogy a magyar vállalkozók „eltakarítása”, a gazdaságunk teljes leépítése folyik! Mintha mindenki vak és süket volna, mintha valahány ember él ebben az országban, az mind sutba dobta volna a józan eszét, és nem akarja észrevenni, hogy most készítik elő a helyet a külföldi magánvásárlóknak hazánk felvásárlására.

 

Körülöttünk a végtelen Univerzum, mi ennek ismert anyagaiból formálódtunk.

Mivégre vagyunk itt, ezen a bolygón?

Hogy a fizikai anyagot felhasználva szellemit alkossunk, és gyarapítsuk azt a bizonyos, ma még ismeretlent, amit „sötét anyagnak” nevezett e tudomány, de talán az a szellemi, a tudati nyersanyag?

Vagy csak és kizárólag azért vagyunk itt, hogy szívjuk e bolygó „vérét”, tönkre tegyük az élővilágát, s vele magunkat?

Vagy azért telepedtünk éppen itt le, mert itt annyira jó tönkretenni mások életét, hogy akadályozzuk a jóság, a szeretet elterjedését?

Azért szívjuk a levegőt, hogy nap, mint nap tanúbizonyságot adhassunk meg nem értésből?

Vagy talán azért öltöttünk testet, hogy kisded játékokat játszva pazaroljuk az időt, hogy idiótákat hagyjunk fényleni, megtagadva a csodában való hitet, a csillagokra soha többé ne nézzünk, csak a földre szegezzük tekintetünk?

VALAKI MONDJA MEG!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.