Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miféle kor?

2008.06.29

BÓDI ILDIKÓ:

                                                                   MIFÉLE KOR?

 

Miféle kor az, ahol  lépten-nyomon a szemedbe hazudnak azok, akiket azzal bíztál meg, hogy vigyázzanak HAZÁD értékeire, és helyette eladják talpad alól az országot? Miféle kor ez itt, ahol gyermekeid jövője a hontalan kilátástalanság?

Ég és föld olyan távol van egymástól, hogy meg sem látják az emberek a csillagokat. Arra se néznek… lehajtott fejjel a földet bámulják, hogy a rothadó, elszórt erkölcsöket kerülgessék, melyek a kátyúkban a bűzös vízzel keveredtek.

Miféle kor az, amikor keményen dolgozol és a béred csak arra elég, hogy éhen ne halj? Miféle kor ez itt, ahol a munkaadód túlóráztat, de nem fizet, és azt mondja, bele az arcodba: Ha nem tetszik, el lehet menni – az országból is -, mert száz másik várja, hogy helyedbe lépjen?

Az alacsonyrendűek rémuralma ismét eljött… vagy tán el se múlt. Mindenki megvesztegethető?

Óvd magad!

Álmaid most ne add semmiért! Most a hitványnak van korszaka. A pénz lett az imádni való, benőttek az érdekek mindent, mint zápor után a gaz, és csak a vérszívók zümmögnek, kikeltek lárváikból és tömegével marják a vakon botorkáló, vállal és ököllel vakon tülekedő, egymás ellen élő népet.

Miféle kor az, amikor mások bűnéért, tetteiért nemzetközi „maffia” globálisan büntet egy népet, és még büszkék is arra, hogy ennek részesei voltak? Miféle kor ez itt, ahol a nemzeti büszkeséget bűnként róják fel egy nemzetnek, ahol hamisítják a múltat és jelent, ahol előre elfogyasztják a jövőt?

Még ne tárd ki a szíved!

Csak őrizd magadban hited, erőd és szellemed! Ne add egyetlen atomját sem! Most embertelen a kor. Várj! Legyél nagyon óvatos, de keresd azokat, akik az emberségre rendezkedtek be, akiknek fontosabb őrizni emberségüket és nem adják egy nyárért hitüket! Közösséget ne vállalj, csak, mert csillog a mélység!

Miféle kor az, ahol pártot, szektát kell választanod, különben „nem vagy ember”? Miféle kor ez itt, ahol engedjük, hogy a rossz emberek uralják életünket, ahol eszméket átkozunk, és nem vesszük észre, hogy az, ártatlan? Mert lehet bármilyen jó is egy eszme, soha nem lesz jó, ha olyan veszi kézbe, aki velejéig romlott és csak a maga hasznát nézi.

Vigyázz! Most a bőröd húzzák le, fájdalomcsillapítót nyomtak húsodba. Vedd észre, és ne érd el a pontot, hogy már csak láncaid veszítheted! Vigyázz, ne érj egy újjal se a rothadó, penészedő bűzlőhöz! Őrizd lelked mélyén a hagyományt, az ősit! Őrizd az igaz embert megkérgesedett külsődön belül, és ne szokd meg, hogy ennek már mindig így kell lenni!

Miféle kor az, ahol azok élnek jól, akik megbetegítették a Földet, akik „szemetet” etetnek az emberekkel? Miféle kor ez itt, ahol elhitetik veled, hogy egészségedért te vagy egyedül a felelős, ahol a füst, a korom, a szmog „kevesebb” kárt okoz, mint a cigarettafüst? Miféle korban élünk, hogy növények írmagját is ki akarják velünk pusztíttatni, hogy ne legyünk allergiásak, holott ez a növény az, amelyik jelzi, hogy a levegőbe került szennyezések veszélyes értéket értek el, mert az ő virágpora köt meg sok kormot?

Figyelj! Tanulj!

Terveid, vágyaid ne add fel! Őrizd, és tökéletesítsd, hogy ha eljő a nap, megvalósítsd! Érlelődj, várakozz türelemmel és csönden, óvatosan lépj! Az ellenség aljas, alattomos és ravasz. Ocsmány, állott gázzal fúvódott föl.

Miféle kor az, ahol az „anyák érdekében” akarnak megszüntetni ellátásokat, miközben az ország jövőjét jelentő gyermekek érdekeit semmibe veszik? Miféle kor ez itt, ahol az anyák csönden tűrik, hogy gyönyörű gyermekeiket, kiket csodás életre hívtak e bolygóra, a hazugok, álszentek tetteiket leplezve „gyilkolják” meg?

Emelj szót végre gyermekedért!

Ne hallgass, mint aki megkukult! De ne azt bántsd, aki veled nevel, hanem azok ellen fordítsd SZÁD, akik ezt tették veled!

Miféle kor az, ahol a milliárdosok, miután tönkretették egészséged, azt mondják: Fizess a gyógyulásodért! Miféle kor ez itt, ahol a gyógyítást volumenkorlátozzák és a beteget, a tehetetlent, a munkaképtelent vérszívónak tekintik, a fogyatékost nyűgnek, és elveszik tőlük a támogatását is, arra hivatkozva, hogy diszkriminál a fogyatékosok között… ez aztán a szép magyarázat!!  Ne legyen senkinek kedvezmény, ez így igazságos.

Ne add el szíved kincseit!

Ne add el lelked céljait!

Ne engedd, hogy az édes mázzal bekent szavak elérjék hited határait! Nyisd ki harmadik szemed, figyelj belső MESTERED szavát! Kapcsolódj ezüst szállal másik dimenzióba maradt énedhez! Kérdezd őket és őrangyalod, hogy mit tehetnél!

Ha jól figyelsz, ha kinyitod belső hallásod, meg fogod látni és hallani, hogy mi az, amit tenned valóban kell.

Miféle kor az, ahol munkád nem kell, ahol segélyen kell élned, és amikor néhány ébredező azt javasolja, hogy adjunk munkát a segélyezettnek, felháborodnak a szuggerált tömegek: ”Micsoda ocsmány dolog ez! Dolgozni a pénzért?Miféle kor ez itt, ahol dolgozni szégyen, ahol a papírtologatás értékesebb, mint a kétkezi alkotás?

Eszmélj!

Altatás, szemfényvesztés, cirkusz. Ezt adták neked, hogy ne lásd meg a mögötte zajló dolgokat. Tudatod legmélyén élő lelked érzi, hogy mátrix ez, és nem a valóság. Mesterségesen táplált tested, lázad, fuldoklik, haldoklik, és sóvárog a tisztességes ellátás után. Kelj fel kényelmetlen ágyadból és nézz szét!

Miféle kor az, ahol vezető politikusok epekedve várják, hogy egy ország felosztásra kerüljön, hogy a koncból nekik is jusson? Miféle kor ez itt, ahol országvezetőket, képviselőket utasítanak ki onnan, ami kilencven éve még a hazája volt, ahol szó sincs figyelmeztetésről, ha térképet rajzol a galád, ahol Magyarország már nem szerepel?

Mindenhol keresd Istent! Keresd meg ismét ősi hited! Minden nép hitvilágával együtt születik. S ha elveszíti, vagy felváltja mások hitére, beolvad abba a népbe, melynek hitét felvette. Keresd meg istened, kapcsolódj ismét hozzá, hogy közösséged ismét tápláló „föld” legyen, hogy az elkorcsosult „növények” ismét eredeti pompájukban virágozzanak, annak érdekében, hogy megálljon a züllés, hogy hazánk ne tűnjön el a történelem színteréről!

                                A VILÁGEGYETEM EREJE  LEGYEN VELED!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.