Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csaba

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

danimel@citromail.hu

(Babócsi Melinda, 2009.02.04 19:14)

Tisztelt Ildikó! Mindenképpen szeretnék gratulálni az oldalhoz, ez egy nagyon szuper és nagyon hasznos oldal, nem is tudom miért csak most bukkantam rá, számomra ez az oldal egy kincs! Itt annyira jól össze van szedve minden , ami szükséges lenne egy érdeklődő embernek, hogy tovább nem is lenne érdemes keresgélnie e témát illetően. Én, jómagam szociális munka hallgató vagyok utolsó éves és szakdolgozatom készítem egy elég nehéz, ámbár nagyon fontos témában Az autista gyermekek társadalmi beilleszkedési lehetőségei az alkalmazott gyógypedagógiai módszerek függvényében. Ez a szakdolgozatom témája, címe. Nagyon sok hasznos információt találtam Önnél. Ha bármi hozzáfűző gondolata, vagy véleménye lenne a témámmal kapcsolatban, vagy személyes tapasztalata, amit szívesen megosztana velem, és hasznosíthatnám is esetleg, természetesen anonim formában, azt nagyon szépen megköszönném.Összességébe véve mindíg is érdekelt ez a téma, gyógypedagógiai asszisztensként végeztem és már akkor autizmusról írtam a szakdolgozatomat. Remélem nem zavartam levelemmel! Minden elismerésem az Öné ezzel a nagyszerű oldallal !!!! Tisztelettel: Babócsi Melinda

ildikob@freemail.hu

(Ildikó, 2008.01.27 05:42)

Kedves Piroska!
Őszintén kívánok a lányodnak sikeres vizsgákat! Nagyon szép hivatást választott.
Köszönöm a dicséretet, igyekszem tartalmában széppé tenni ezt az oldalt, mert a külső megjelenés vonzóbbá tételéhez még tanulnom kell pár dolgot.

ildikob@freemail.hu

(Ildikó, 2008.01.27 05:36)

Kedves István!
Megnéztem az oldalad és nagyon örülök, hogy Te is foglalkozni kezdtél ezekkel a problémákkal! Felvettelek a lilnek közé. :-) Úgy gondolom, hogy mindenképp fel kellene vennünk egymással a kapcsolatot, mert keresem az elhivatott szocpedeseket és persze pedagógusokat. Kérlek írj az e-mail címemre!

Nyaradremete Nr 205

(Kis Piroska, 2008.01.26 20:01)

Nagyon tetszik az oldal azen lanyom is Gyogy Pedalon jar a Sapientian Elso eves most vannak a vizsgai Kis Erikanak hivjak.

www.segitobeszelgetes.eoldal.hu

(Kopasz István, 2008.01.26 06:06)

Nagyon tetszik az oldalad.Én is szocpedes vagyok.Elhivatott.Ha gondolod megismerkedhetnénk és eszméz cserélhetnénk sokmindenben.