Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÖRÖK SZERELEM

BÚCSÚ

Drága Szépséges Szerelmetes kicsi lányom Enikő!

Mindig a leggyönyörűbb Csillagom voltál… tündöklő Napocskám! Ha rád néztem, ha hallottam a hangod számomra ragyogó volt a világ… a lányom, akit a szívem alatt hordtam, akit felneveltem, és aki, mégis sokszor bölcsebb volt tőlem.

Most látom már, hogy elszáguldó üstökös voltál… a valódi boldogságból 27 évet adtál… elmentél, itt hagytál… itt hagytad e gyötrelmekkel, gyarlósággal terhelt világot… elszakítottad a köldökzsinórt, amelyen mi mind… a családod függtünk.

Mindenkinek vigaszt nyújtottál, mosolyodtól vidám lett az egész világ.

Tanítottál minket és segítettél nekünk élni, és mi szép lassan Enikő függők lettünk.

Az élet már nem élet nekem, csak várakozás… várakozás arra a csodálatos napra, amikor Veled ismét találkozhatok… odaát.

Csabának a mindene voltál, szavaid szentek voltak a számára… és nélküled nem tudtam volna megharcolni autizmusával és a világ közönyével, amit a tartósan betegek felé mutat.

Attilának is te adtál tanácsokat, lelkére beszéltél és imádattal szeretted.

Olyan szeretett élt szívedben, hogy a közösségért végzett munka közben senki nem vette észre, hogy te dolgozol, csak azt érezték, hogy árad belőled valami leírhatatlan életerő, kedvesség, mert tisztelted az embereket.

Mennyire nagyon féltettél, milyen sokszor mondtad, hogy nem élnéd túl, ha valami bajom lenne! És most… mégis nekem kell nélküled menni tovább.

Nélküled…

…nélküled és párod, első és egyetlen örök szerelmed Tomi nélkül, a világ valóban siralomvölggyé változott, most már a létezés csak kín és gyötrelem. 

Tudom, hogy lelked arra kér: tartsak ki az általad oly nagyon szeretett testvéreidért, és én ígérem, rád hallgatok, ameddig a Teremtő Égiek engedik.

Drága szépséges gyermekem örökkön örökké szeretni foglak!

 2012.04.14.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.